q Whey Isolate – Milk Chocolate (908 gr) - Beast Mode Nutrition
Secure payment via Mollie         Shipped within 1 day!         High quality products!

Whey Isolate – Milk Chocolate (908 gr)

 29,95

Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Productomschrijving: Beast Mode Nutrition Whey Isolate

Maximaliseer je spiergroei en herstel met de hoogwaardige Whey Isolate van Beast Mode Nutrition! Deze premium eiwitpoeder is een van onze toppers en levert indrukwekkende voedingswaarden voor optimale resultaten.

Kenmerken:

  • Hoog Eiwitgehalte: Met maar liefst 88 gram eiwit per 100 gram biedt onze Whey Isolate een krachtige dosis proteïne om spiergroei en herstel te ondersteunen.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Gemaakt van de beste ingrediënten en geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen, garandeert onze Whey Isolate optimale zuiverheid en effectiviteit.
  • Veelzijdige Smaken: Kies uit een scala aan heerlijke smaken, waaronder vanille, aardbei, banaan en chocola, zodat er altijd een variant is die bij jouw smaakvoorkeur past.
  • 30 Servings Per Verpakking: Met 908 gram per verpakking, goed voor 30 servings, heb je voldoende voorraad om jouw fitnessdoelen te blijven ondersteunen.

Geef je spieren de brandstof die ze nodig hebben om te groeien en te herstellen met de Whey Isolate van Beast Mode Nutrition. Kies jouw favoriete smaak en bestel vandaag nog!

Extra informatie

Gewicht 0,908 kg
X