• Veilig betalen via Mollie
  • Binnen 2 dagen verzonden!
  • Hoogwaardige producten!

Ashwagandha

 23,50

Bekijk winkelwagen
  • Veilig betalen via Mollie
  • Binnen 2 dagen verzonden!
  • Hoogwaardige producten!

Beschrijving

Ashwagandha is de laatste jaren bij ons erg populair geworden, maar wist je dat het in India al duizenden jaren wordt gebruikt? Deze plantensoort groeit onder meer in Afrika, het Middellandse Zeegebied en Zuid-Azië en is ook bekend onder de namen Withania, Somnifera en Indiaanse ginseng. Ashwagandha wordt steeds populairder als supplement omdat het onder meer gunstig zou zijn voor de geestelijke balans, bij zou dragen tot normale mentale prestaties, zou helpen bij het bevorderen van de slaapbereidheid, het energieniveau zou ondersteunen en een rol zou spelen in de spieropbouw.

ASHWAGANDHA 90 CAPSULES

Een voedingssupplement en plantenextract. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

GEBRUIK
De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij uw therapeut of medisch adviseur u anders adviseert. Droog, donker en buiten bereik van kinderen bewaren.

Ten minste houdbaar tot einde / batchcode: zie onderkant verpakking.

INGREDIËNTEN
Ashwagandha extract. Flowverbeteraar: olijfolie. Vulstof: urtica. capsule: HPMC.

ALLERGENEN
Dit product bevat geen bekende allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vrij van: gluten, soja, lactose en suiker. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Hoeveelheid: 90 vegetarische capsules per verpakking.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren Het verdient aanbeveling bij gebruik van welke middelen dan ook tijdens zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts of deskundige te raadplegen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Waar wij voor staan

​ Veilig betalen via Mollie

Binnen 2 dagen verzonden!

Hoogwaardige producten!

runing-simple-img-3
×
Ontdek onze gloednieuwe collectie en haal het beste uit jezelf tijdens elke workout