Secure payment via Mollie         Shipped within 1 day!         High quality products!

Magnesium Bisglycinaat (60 tab)

 22,50

46 in stock

Description

Magnesium heeft tal van belangrijke functies voor ons lichaam. Zo is het belangrijk voor een normale spierwerking, draagt het bij aan het behoud van sterke botten, is het belangrijk voor sterke tanden, helpt het de vermoeidheid te verminderen en is het goed voor het zenuwstelsel. Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie, draagt bij aan een normale energiehuishouding en biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. Op zoek naar magnesium die extra goed wordt opgenomen? Dan kan magnesium bisglycinaat een slimme keuze zijn.

MAGNESIUM BISGLYCINAAT 60 TABLETTEN

GEBRUIK
Tweemaal daags 1 tablet met ruim water innemen. Maximaal 2 tabletten per dag Dit product kan indien nodig langdurig gebruikt worden. Droog, donker, afgesloten en op kamertemperatuur (15-25 °C) bewaren.

Ten minste houdbaar tot einde / batchcode: zie onderkant verpakking.

INGREDIËNTEN
Magnesium bisglycinaat, taurine en zwarte peper extraxt. Vulstof: microkristallijne cellulose en stearinezuur.

ALLERGENEN
Dit product bevat geen allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vrij van: gluten, soja, lactose en suiker.

Hoeveelheid: 60 tabletten per verpakking.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren Het verdient aanbeveling bij gebruik van welke middelen dan ook tijdens zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts of deskundige te raadplegen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

X