Secure payment via Mollie         Shipped within 1 day!         High quality products!

Omega-3 – High Purity (60 gels)

 8,00

In nabestelling

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Productomschrijving: Beast Mode Nutrition Omega 3 – High Purity (60 gels)

Geef je lichaam de ondersteuning die het nodig heeft voor een gezond hart en een scherpe geest met Beast Mode Nutrition’s Omega 3 – High Purity softgels. Onze hoogwaardige omega 3-supplementen bieden een geconcentreerde bron van essentiële vetzuren, waaronder EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), die cruciaal zijn voor diverse aspecten van je gezondheid.

Kenmerken:

  • Hoogwaardige Formule: Onze Omega 3 – High Purity softgels bevatten een optimale verhouding van 33/25 EPA tot DHA, met 165 mg EPA en 125 mg DHA per softgel. Dit zorgt voor een gebalanceerde en effectieve dosering van omega 3-vetzuren.
  • Gezondheidsvoordelen: Omega 3-vetzuren spelen een essentiële rol bij het ondersteunen van een gezond hart, het bevorderen van een gezonde hersenfunctie, het ondersteunen van een gezond gezichtsvermogen en het verminderen van ontstekingen in het lichaam.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Onze softgels zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gemaakt van pure en zuivere visolie van hoge kwaliteit, vrij van onzuiverheden en verontreinigingen.

Voeg Beast Mode Nutrition’s Omega 3 – High Purity softgels toe aan je dagelijkse routine voor een algehele ondersteuning van je gezondheid en welzijn. Neem eenvoudigweg één softgel per dag bij een maaltijd voor optimale absorptie en resultaten.

X