Secure payment via Mollie         Shipped within 1 day!         High quality products!

Sleepcaps – Faster Sleep (60 caps)

 13,95

48 op voorraad

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Productomschrijving: Beast Mode Nutrition Sleepcaps – Faster Sleep (60 caps)

Geef jezelf de rust die je verdient en bereik een diepe en verkwikkende slaap met Beast Mode Nutrition’s Sleepcaps – Faster Sleep. Onze unieke formule is speciaal ontworpen om je te helpen sneller in slaap te vallen en langer te genieten van een rustgevende nachtrust, zodat je elke dag uitgerust en energiek kunt beginnen.

Kenmerken:

  • Snellere Slaapinductie: Onze Sleepcaps bevatten een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder melatonine, valeriaanwortel en kamille-extract, die bekend staan om hun kalmerende en slaapbevorderende eigenschappen. Dit helpt je om sneller in slaap te vallen en de kwaliteit van je slaap te verbeteren.
  • Langer Slaapbehoud: Naast het bevorderen van een snellere slaapinductie, helpen onze Sleepcaps je ook om langer in een diepe slaap te blijven, zodat je uitgerust en verfrist wakker wordt zonder midden in de nacht wakker te worden.
  • Flexibele Dosering: Neem 1 tot 2 capsules per dag, bij voorkeur 30 minuten voor het slapengaan, afhankelijk van je individuele behoeften en gevoeligheid voor de ingrediënten. Pas de dosering aan om het optimale effect te bereiken.

Verbeter de kwaliteit van je slaap en ontwaak elke ochtend verfrist en energiek met Beast Mode Nutrition’s Sleepcaps – Faster Sleep. Voeg ze toe aan je slaaproutine en geniet van een diepere en meer herstellende slaapcyclus.

X