• Veilig betalen via Mollie
  • Binnen 2 dagen verzonden!
  • Hoogwaardige producten!

Turkesterone

 24,50

Bekijk winkelwagen
  • Veilig betalen via Mollie
  • Binnen 2 dagen verzonden!
  • Hoogwaardige producten!

Beschrijving

Turkesterone komt van de Ajuga Turkestanica plant en helpt op een snelle en gezonde manier breder te worden en spiergroei te stimuleren.

TURKESTERONE 60 CAPSULES
Dit product is een voedingssupplement en geen vervanger voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

GEBRUIK
Neem dagelijks met ruim water in, bij zowel het ontbijt als de lunch, 1-2 capsule(s). Niet langer dan 6 weken achter elkaar gebruiken, daarna min. 2 weken wachten voor opnieuw gebruik. Bewaar op een koele, droge en donkere plaats.

INGREDIËNTEN
Ajuga Turkestanica extract 2%

ALLERGENEN
Dit product bevat geen allergenen en is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vrij van: gluten, soja, lactose en suiker.

Hoeveelheid: 60 capsules per verpakking. Nettogewicht: 30 gram.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Het verdient aanbeveling bij gebruik van welke middelen dan ook tijdens zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts of deskundige te raadplegen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

DIETARY SUPPLEMENT – CONTAINS 30 SERVIES

Waar wij voor staan

​ Veilig betalen via Mollie

Binnen 2 dagen verzonden!

Hoogwaardige producten!

runing-simple-img-3
×
Ontdek onze gloednieuwe collectie en haal het beste uit jezelf tijdens elke workout