q Vegan BCAA - Cola Baby (380 gr) - Beast Mode Nutrition
Secure payment via Mollie         Shipped within 1 day!         High quality products!

Vegan BCAA – Cola Baby (380 gr)

 16,95

2 op voorraad

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Productomschrijving: Beast Mode Nutrition 8-1-1 Vegan BCAA (met Glutamine) (380g)

Optimaliseer je herstel en stimuleer spiergroei met Beast Mode Nutrition’s 8-1-1 Vegan BCAA (met Glutamine) poeder. Onze formule, verrijkt met essentiële aminozuren en glutamine, biedt een krachtige ondersteuning voor sporters die streven naar maximale prestaties en herstel.

Kenmerken:

  • Essentiële Aminozuren: Ons 8-1-1 Vegan BCAA poeder bevat een geconcentreerde mix van vertakte aminozuren (BCAA’s) in een optimale verhouding van 8 delen leucine, 1 deel isoleucine en 1 deel valine. Deze aminozuren spelen een cruciale rol bij het herstel van spieren na intense trainingen en bevorderen de spiergroei.
  • Met Glutamine: Naast BCAA’s is onze formule verrijkt met glutamine, een aminozuur dat bekend staat om zijn vermogen om het immuunsysteem te ondersteunen en spierafbraak te verminderen, wat resulteert in een sneller en effectiever herstelproces.
  • 30 Servings: Elke verpakking bevat 30 servings, voldoende voor een maandelijkse voorraad bij de aanbevolen dosering van 1 scoop per dag.

Verrijk je trainingsroutine en maximaliseer je prestaties met Beast Mode Nutrition’s 8-1-1 Vegan BCAA (met Glutamine) poeder. Beschikbaar in de heerlijke smaken Candy Circus en Cola Baby, zorgt ons poeder voor een verfrissende en effectieve ondersteuning van je fitnessdoelen.

Extra informatie

Gewicht 0,38 kg
X