Secure payment via Mollie         Shipped within 1 day!         High quality products!

Michael Duut

Home » Beast Mode Athletes » Michael Duut
duut

Michael Duut


Michael Duut was slechts tien jaar oud toen zich een incident voordeed dat zijn leven voor altijd zou veranderen en hem op het pad zou brengen dat hem naar de GLORY World Series licht-zwaargewicht divisie heeft geleid.

Toen Michael op een dag naar huis ging kreeg hij ruzie met een oudere jongen die een stuk ouder en sterker was. De jongen versloeg Duut eenvoudig en stuurde hem in tranen naar huis maar Duut’s vader wilde dat de oudere jongen dit niet nogmaals zou proberen.

Hij liet de jonge Michael terug gaan om de oudere jongen nogmaals te confronteren. Duut pakte al zijn woede en frustratie samen, kneep zijn ogen dicht en gooide een harde rechtse. De klap raakte de oudere jongen die gelijk z’n lesje had geleerd.

Vanaf dat moment was de jonge Duut ingeschreven bij de plaatselijke kickboksvereniging waar zijn vader hem elke dag heen bracht. Vanaf zijn tienerjaren tot en met nu vecht hij regelmatig vanuit de beroemde Mejiro Gym.

Begin 2013 kreeg hij een oproep om zich aan te sluiten bij de line-up van GLORY 5 LONDON om het op te nemen tegen Dustin Jacoby, die op één avond drie tegenstanders had gestopt om een ​​Road to Glory-toernooi en een GLORY-contract te winnen. Alle ogen waren gericht op Jacoby maar Duut stopte hem in de eerste ronde met drie knockdowns.

Met een zeer agressieve stijl en een verlangen om elk gevecht te beëindigen, is elke tegenstander een incarnatie van die pestkop uit zijn kindertijd die Duut voor het eerst met kickboksen in aanraking bracht. Hoewel hij destijds niet van de ervaring genoot, lijkt het erop dat dat schoolgevecht het lot was.

Best sellers

[product_slider_small] [theme_button url="/supplementen/" text="Bekijk alle supplementen"]

Door atleten

Ontwikkeld door atleten voor atleten. Onze kennis en ervaring gebundeld.

Hoogwaardige producten

Ingrediënten en samenstellingen die zorgen voor adembenemend resultaat.

Voor iedereen

Sportsupplementen voor alle soorten atleten en trainingen.

Client-img-3-H
Client-img-3-H
Client-img-4-H
Client-img-4-H
X